Sunday, 29 April 2012

Lawak Nama Jepun

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Kali ni aku update entry santai-santai je.Saje nak buat anda-anda semua ketawa menyengih sampai nampak gusi.Mungkin ada yang dah pernah baca tapi takpe.Baca lagi sekali untuk hilangkan rasa tension sekali sekala.Yang belum pernah baca...tunjukkan humour sense anda.Okeh...yang tak memiliki humour sense anda dimaafkan kerana tidak mampu ketawa.Hehe...

Sila sebut nama Jepun tersebut seperti nada orang Jepun menyebutnya...haitt (tunduk 45 darjah setengah)

01- Yang Pemarah ~ KEIJI CACIMAKI 
02- Yang Suka Berjimat Cermat ~ SAYORI SUKAMURA 
03- Yang Bisu ~ KEITA TADASORA 
04- Yang Suka Makan Nasi ~ NANACHI KASIBANYA 
05- Yang Suka Layan Blues ~ APO NADIKATO 
06- Yang Suka Belajar ~ ASHIKO ULANGKAJI 
07- Yang Kerap Bikin Kacau ~ WAKASI HURUHARA 
08- Yang Sangat Kedekut ~ MATIMATI TAMOKASI 
09- Yang Suka Sangat Tidur ~ ICHIBAN TIDOMATI 
10- Yang Suka Mengintai ~ HINTAI AKOSUKA 
11- Yang Tua ~ TARAGIGI PADANMUKA 
12- Yang Kena Tinggal Bini ~ SUSAHATI BINILARI 
13- Yang Suka Merempit ~ SAJA CARIMATI 
14- Yang Suka BERSUMPAH ~ SAIFOO BAUKARI 
15- Yang Lembab ~ AYUMI SIPUTBABI


Dapat tangkap ke lawak yang dinyatakan di atas? Dapat? Baguss.Anda tergolong dalam golongan orang yang humour sense gituu.Diingatkan bahawasanya ini hanyalah JENAKA semata mata.Tiada kaitan dengan mereka-mereka yang sedang tersedak mahupun yang sedang sendawa.Hehe....

Koike Teppei (you melt my heart!!!)

Gambar di atas merupakan salah seorang pelakon Jepun yang aku suka.Sila abaikan nama dia yang peliks itu.Yang penting dia sangat comel tahap gaban.Tak kisahlah kalau ada yang nak cakap dia tu jambu batu ke...tembikai susu mahupun durian belanda yang penting buah-buahan di atas sangat enak dimakan (tiada kaitan)

p/s : ciptaan Allah semua indahh...

6 Komen Terhebat:

Nini Hartini said...

errr yg suka bersumpah tu mana eh? huhuhu

Liyana yan said...

hahaha... mana dapat semua tu... gelak aje depan lappy nie..

Uncle Jonni said...

hakhakhak... siyut je... huhu

emeliena said...

As-salam.. HAKHAKHAK [gelak kuat-kuat] ! Lawok siott. By the wayy, laki yang awak minat tu ada gak berlakon dalam love.com
Aaa, dia memei comel punn (:

Camy Alya said...

buah memang sedap di makan. kehkeh :P

ZiErWa zAiNaL said...

nk tergelak tgk nama dia org.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}