Thursday, 19 April 2012

Hero Kedua

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Drama korea Autumn In My Heart...siapa peminat tegar drama-drama korea ni mesti dah tahu dan dah tonton mungkin lebih 10 kali kot untuk feeling-feeling sedih sampai penuh sebaldi air mata.Haha...Nasib baik aku bukan daripada golongan yang tadah air mata sebanyak tu.Sekarang ni pun TV3 pun sedang hangat...(err hangat ke?) menayangkan drama Filipina iaitu Endless Love yang diadaptasi daripada drama Autumn In My Heart ni.


Autumn In My Heart

Endless Love


Aku bukan nak cerita pasal sinopsis drama ni atau perbezaan cerita versi korea dan filipina.Aku cuma nak taipkan di sini bahawasanya aku suka HERO KEDUA dalam kedua-dua versi ini berbanding hero utama cerita tersebut.


Autumn In My Heart - Won Bin
Endless Love - Dennis Trillo

Bagi aku hero kedua dalam kedua-dua versi ni jauh lebih kacak dan bergaya daripada hero utamanya.Hehe...Ada yang sekepala ke dengan statement aku ni?Maaf,ini memang entry buang tebiat...

p/s : yang terbaik kadangkala tersembunyi

3 Komen Terhebat:

aku HaniAsyira said...

agak sokong lah... cute2.. =)

Puteri Ikil Ilhami said...

dua-dua cute..huhuh

AIRA said...

yup betul tu....second hero lagi hensem dari first hero....suka sir andrew....wewiit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}