Saturday, 3 March 2012

Mike Lewis dan Aku

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Hari ni entri santai-santai yang sengaja aku taip untuk mengabadikan rasa hati ini.Ececehh... (tak habis-habis kau ni) Amacam tajuk entri aku tu?Macamlah gempak sangat kan.Siapa Mike Lewis tu?Kalau korang nak tahu Mike Lewis tu dengan aku sebenarnya...err...kitaorang sebenarnya...err...tak ada apa-apa hubungan pun.Hehe...


Bagi sesiapa yang mengikuti sinetron Cinta Fitri yang ditayangkan setiap hari Isnin hingga Jumaat jam 12.30pm di tv9 pastilah sudah dapat mengecam siapa jejaka hangat ini.Hangat ke?Entahhlah...Okey,aku ringkaskan jalan cerita aku ni masa aku bertwitter semalam punyalah bosan sesaja aku tergerak nak tengok twitter artis-artis Indonesia ni.
"Bosan pulak.Nak cari twitter si Edo laa"


Then,kebetulan aku masa tu baru jer habis tengok cerita Cinta Fitri tu yang tangan aku menggatal nak try cari twitter Mike Lewis a.k.a Edo Tanaya dalam Cinta Fitri tu.Apa lagi bila dah jumpa tangan aku pun mengambil kesempatan nak menghantar tweet kat dia tu.
(amacam...lenggok ayat aku?penuh kesopanan kan.hehe)

And guess what?Haah...Jeng jeng jeng...Dia balas tu.Wahhh berbunga bunga taman hatiku ini berkembang mekar.Betul ni.Tak tipu.
(dia balass...weeehehe)

Dia balas dalam bahasa Indonesia tu.Penat jer aku susun ayat speaking english.Bukan apa,masa aku tengok profile twitter dia semuanya dia speaking english.Tu yang aku pun ikut speaking english sekali.Kang aku speaking jawa dia tak faham pulak.hehe.

Inilah Mike Lewis.Amacam?Hahh..yang perempuan tu mengaku je la yang korang pun cairr kan?Yang lelaki tu...elehh jeleskan dengan Mike ni?Geleng kepala pulak...

p/s : emm...tapi kan,emm...dia dah kahwin laa.Patah hatiku sekejapp.Sekejap je.

6 Komen Terhebat:

Uncle Jonni said...

nasib bek dia dah kawen.... kalu blom.... aku rasa seminggu ko tak bley tidur mlm...

kehkehkeh

AmY Da SoneT said...

nice post.. :).. dan salam kenalan..


asyrulamy.blogspot.com

syazmie

M Fizan said...

untung laaaa... cuba cakap will u marry me? mesti dia balas yes :D

Dba Dealova said...

@uncle jonni :haha...bukan setakat tidur malam,tidur siang pun tak bole. (ehh...ada pulak tidur siang)hehe

@m fizan : kalau dia cakap yess,Dba lah insan terbahagia di dunia maya ini.haha :)ala...dia dah kahwin.Dba nak cari yang lain

Nafisah Ruslan said...

tak dinafikan.. dia ni memang hemsem :)
saya suka lagu dalam blog awak ni.. sebab saya peminat cerita gumiho tu.. hihi

Dba Dealova said...

@nafisah : gumiho memang best kann :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}