Saturday, 31 December 2011

Last for 2011

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


31 Disember 2011...bakal mengundurkan dirinya untuk memberi laluan kepada 1 Januari 2012.Bila nak masuk tahun baru ni...biasalah...bermacam-macam seribu satu azam yang mula bermain dalam kepala untuk direalisasikan.


Tapi...sejauh mana setiap azam tu dapat tercapai.Lihat sahajalah azam tahun 2011.Mesti ada juga azam yang masih belum tertunai.Tidak mengapa...usaha itu lif kejayaan. (zaman sekarang dah moden).Kita boleh forwardkan ...hehe.


Aku pulak nak tinggalkan segala duka-pilu-pahit-sembilu aku pada tahun ni.Tak dinafikan setiap  yang berlaku ada hikmah di sebaliknya.Memang dugaan yang pahit bila kau tak dapat mengikut flow kehidupan seperti orang lain.Life aku tiba-tiba bengkang-bengkok-sudut maut bila nak ujung-ujung tahun ni.Sejujurnya...aku rasa sangat perit.


Well...azam baru aku tahun 2012.?Tak de pulak aku nak list berjela-jela.Yang penting aku nak kehidupan yang sentiasa diberkati Allah,upgradekan diri aku sendiri dan buat family aku bahagia selalu even buat masa ni aku rasa payah sangat.Aku percaya...Allah is the best planner.Aku kena sentiasa berdoa dan bertawakal.Aku tahu...nasib aku tak sebaik dan selancar kawan-kawan aku.Tapi tak apalah.Letak tangan kat dada dan cakap..."All is Well" (ceh...tetiba masuk scene 3 Idiots pulak!)


Okey...Happy New Year 2012 for all of you.May Allah bless us.Aminn...
Saya menjemput tahun 2012 dengan senyuman yang mesra dan menawan gituu...

p/s : Jadilah orang yang berkebolehan...maka kejayaan akan mengejarmu-3 Idiots (motivasi diri sendiri)

1 Komen Terhebat:

miss daya said...

hai dba.. ur blog sgt cute.. just drop by to click ur ads n follow u.. do visit me back ye.. n if rajin can click n follow me back.. lets b friends :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}