Saturday, 26 May 2012

Langkah Mempertahankan Diri Bagi Wanita

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Perempuan zaman sekarang ni kadangkala mudah diancam bahaya oleh golongan lelaki yang tiada hati-perut-limpa dan peparu yang suka mengambil kesempatan terhadap kaum aku yang lemah (bukan lemah...cuma kurang kuat je) Memandangkan dunia sekarang lelaki-lelaki baik sedang diancam kepupusan yang agak dasyat maka langkah bijak yang sangat brilliant adalah para wanita mestilah tahu sedikit langkah mempertahankan diri.Ye lah...mana tahu kan...malang tu tidak berbau perfume Enchanteur kann...
"Lepaskan beta sekarang! Help...help...me laa!"

Antara langkah mempertahankan diri bagi wanita boleh lah dirujuk pada gambar di bawah yang telah diubahsuai tanpa perasaan riak mahupun takbur okee...


Nak langkah mempertahankan diri yang lagi ekstrem dan gangster ala lala KL Gangster pun bole jugak rujuk  8 langkah dalam gambar kat bawah ni.Ada beranii kaa adik manis mau cubaa?

p/s : jadilah hero bukan zero...

6 Komen Terhebat:

-SUPERGIRL- said...

yg gamba bawah skali tuh yg step 1 2 3 mcm best je . hahahahah

StuntWomanWho :) said...

entry yang bermanfaat :)

StuntWomanWho :) said...

entry yang bermanfaat :)

Cik Yatt said...

tpi bile kite panik tak mnjadi gak ni..hee

Bulan Syurga Firdausi said...

ilmu yg bguna tu :)

Miss BaNu said...

info terbaik dan berguna..thanks for sharing yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}