Saturday, 30 June 2012

Boys Over Flowers Alih Bahasa (Lawak)

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Seperti yang dijanjikan,kali ni aku nak kongsi pasal video drama korea yang dialihkan bahasa versi lawak yang seterusnya.Kalau pada entri yang lepas drama korea yang dialihkan bahasa menjadi lawak ialah drama Full House, kali ni aku nak kongsi video Boys Over Flowers pulak yang dialihkan bahasa jadi lawak.



Kepada peminat drama Boys Over Flowers, video alih bahasa versi lawak ni hanyalah sekadar hiburan sahaja.Tapi watak utama dalam video kali ini hanyalah Jan Di dan Ji Ho sahaja.Bagi peminat Jun Pyo, korang tak dapatlah tengok dia dalam video ni.



Bagi yang tak berapa jelas dengar dialog yang dituturkan,aku ada taipkan semua dialognya kat bawah ni.Kalau yang dah dapat dengar dengan baik,abaikan je yang kat bawah ni.

Ji Ho :Dah beli nasi lemak saya? Mana?
Jan Di :Dah habis lah Ji.Dah habis...
Ji Ho :Saya tengah lapar gila ni.Awak kata dah habis? Nak kena awak ni...
Jan Di :Alaa...makanlah benda lain Ji
Ji Ho :Hah? Makanan lain? Makan awak lagi bagus.Saya tengah lapar ni

###

Sesi main piano...

Ji Ho : (aku suruh dia beli nasi lemak dia main piano pulak yer?)

###

Brom,brommm,brommm,brittt

Jan Di :Hah...terima kasih sebab tumpangkan saya
Ji Ho :Semuanya 50 sen
Jan Di :Hah? Saya tak de duit kecik laa
Ji Ho :Esok
Jan Di :Yelahh...saya janji esok saya bayar.Berkira betul lah awak ni.Duit minyak tu pun awak nak berkira
Ji Ho :Minyak? Harga minyak dah naik dah sekarang ni.Awak tak tahu ke?
Jan Di :Emm...saya tahulah.
Ji Ho :Kalau tahu...faham faham je lah
Jan Di :Hahh?
Ji Ho :Awak kena bayar esok
Jan Di :Kedekut kedekut jugaklah kan.Anak Haji Bakhil lah katakan.Byeeee

Hahaha...dasyat kan orang Korea nak makan nasi lemakk.Bole pulakk

p/s : janganlah jadi kedekut.Hehe...

4 Komen Terhebat:

rAIHan said...

haha..siyes tak terkata..^^

zizie said...

HAHAHAHA XD dah tergolek2 gelak nie.. hahahaha!!!!!!11

Bulan Syurga Firdausi said...

hehehe kreatif3...tp sy x minat korea :D

drzira said...

hhaha mesti lawak !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}