Saturday, 2 July 2011

They Hurt Me Again...!

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Entri untuk luahan perasaan...
Tak tau nak luahkan kat mana lagi...
Blog ni je la yang boleh buat aku luahkan segala rasa yang aku rasa (belit-belit ayat)


Seperti entri aku yang lepass
Yup...
Masalah ketensionan aku masih belum habis
Malah kian PARAH


Aku dah banyak bersabar...
Tapi...
Tahap kesabaran aku dah OVER LIMIT!


Hari ini sekali lagi pengurusan di tempat kerja aku memang 'membantai' hatiku
Aku rasa SAKIT HATI!
Rasa macam nak belasah jer mereka-mereka yang berkenaan tu!




Hari ini...
Line 12 jam tak ada barang...maksudnya tak de keyboard untuk dibuat
Yang aku GERAM...
Senior aku yang 'pandai'kononnya tu...
Bole pulakk dia suruh operator line 12 jam tu buat tempat aku!
Aku ni operator line dia yang tetap ni kena tendang!
Bukan dia nak suruh aku buat tempat aku!
Kak Ana yang buat proses tu pun kena tendang...
Bole pulakk dia pentingkan operator line lain!
SAKIT HATI BETUL!

Then ada offer balik half day
Sepatutnya operator line 12 jam laa yang kena balik
Tak pasal-pasal aku yang pening kepala
Aku kan naik van
Mana bole balik half day
Aku kesian dengan Kak Ana
Dia nak kerja overtime hari ni pun tak kesampaian
Gara-gara senior yang...tut....
Sampai hati dia tak fikir pasal operator dia sendiri


Sekali lagi aku rasa macam nak PUNCH dia




Terus terang...
Aku tak bole terima tindakan dia tuu!
Aku terpaksa TABAH hati
Nak tunggu lagi 4 minggu sebelum tamat kontrak
Macam rasa 4 tahun jer


Eshh...
Tergamak kau buat aku macam ni
Sikit pun kau tak appreciate aku


Kesedihan masih berterusan...
Entah...
Sampai bilaa...


ps : Doraemon...aku nak pinjam mesin masa...!

7 Komen Terhebat:

Nur Syazana Mohammed Sani said...

ya Allah ,. banyak kan ber sabar yer ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry ter baru zana =)

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/amalan-pemakanan-rasulullah.html

cikguden said...

sabar yer...

Harafawza said...

belajar mana ?

Dba Dealova said...

@harafawza:tengah keje tunggu keputusan UPU yg kluar dalam bulan 7 ni.Tengokla dpt sambung blaja kat mane t.doakan Dba yerk n_n

Harafawza said...

oh ? batch 91 ke ? oh! all the best !

Dba Dealova said...

@Harafawza:yup...

GaDis BuTtErFLy said...

salam kenal dr gadis butterfly- sabar k.. chill out... cuba buat sesuatu yg bolet alihkn fokus drp si senior tue... insyaAllah, berjaya kurangkn rasa marah tue... ceria2 selalu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}