Sunday, 12 June 2011

Perfectionist Yang Tewas

Hyeyoo...


Lelaki Perfect!
WoW...
Girl mana yang tak nak?
Kalau ada yang tak nak
Maybe...
Err...
Call the doctor plezz???
Hahaha...
Lain orang lain taste la kann




Emm..aku ni memang kaki layan citer Korea
Lagi2 kalau pelakon dia tu
Handsome + Kachak + Cool = jejaka idaman
Hehehe...miang kan? (sukati aku laa)


Tapi tak jugakk...
Kalau jalan cerita best...
Hensem ke tak...aku layann gak citer tu
Asalkan aku ada feeling nak tengook


Naughty Kiss yang ditayangkan di 8TV dah pown abes
Sila google sendiri untuk tau sinopsisnyer...(malas nak taip...hehe)
You know...
Apa yang aku dapat tau pasal thiz story
Se-perfect mana pown seseworang tuu
At last dia akan tewas gak


Yeah Baek Seung Jo...
Dalam thiz story
Dia memang perfect giler






Sangat bijak (pelajar terbaik sekolah) + digilai gadis + handsome
Tapi...
Dya sesangat la DINGIN 
Tak ada perasaan 




Dan...
Dia paling benci perempuan bodoh (taulaa ko pandai...berlagak tol)
Tapi...akhirnya si Perfectionist ni kahwin gak ngan perempuan bodoh tu
Alaa...
Bukan bodoh laa...
Just naif jer...






Hahaha...kahwin gak mereka ni...
Memang tak tersangka (walaupown dah dapat agak laa)
Tewas gak si Baek Seung Jo ni 



Agak2 dalam dunia nyata ni memang wujud ker lelaki macam tu?
And perempuan macam Oh Ha Ni ???






Well...
Life is Unpredictable!


p/s : Lelaki yang ala2 dingin tapi cool ni...tetiba jer dah masuk dalam list aku...hehew n_n

12 Komen Terhebat:

kyoshi_sousuke said...

jdi 1st komen kat post entry ni~~hehehe..playful kiss~~

Dba Dealova said...

yup... n_n

syieda said...

dua-dua org ni syieda suke diorg blakon..comey n hensem..^_^ hahaha tomey2...

Dba Dealova said...

setuju sesangat...i like n_n

jedi said...

Drama dan novel selalu lebih indah dari reality...dan manusia adalah naif..bukan perfect...

hehhe

Dba Dealova said...

yup...mana adew manusia yang perfect...tapi biasa la...dalam drama nak bagi citer best watak tu mesti nak perfect jer...haha tengok just suka2 jer n_n

mimie saie nie said...

ksimpulan ny no body perfect la kan :)

: : sang drama king : : said...

: : sy dh lma tgk crita ni . dh abis~

:D

eFfy firA (; said...

wee , drama naughty yg sgt besh ! :)

kinn said...

oh saya suka sangat si lelaki itu!
followed here! ;D
result exam dah keluar la!

Nurd Cullen' said...

playful kiss <3 rindu cerita ni .:D kim hyun joong is mine >,<

Dba Dealova said...

Minat gak ngan Hyun Joong...cool n_n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}