Sunday, 19 June 2011

Naughty Kiss ---> Marry Me,Mary...

Hyeyoo...


Nampaknya aku masih boleh bersuka-suki dengan drama korea lagi!
Yeah...
Dulu Naughty Kiss
Then...
Sekarang aku akan masuk dunia drama
Marry Me,Marry...
Woaaa...suka-suka-suka n_n




So-So-So...sweet
Sinopsis cerita ini bole la di google sendiri yerk


Hero drama ni dibintangi oleh Jang Geun Suk sebagai Kang Moo Kyul




                                                                  Kachak + Cool


Manakala heroinnyer dibintangi oleh Moon Geun Young sebagai Wi Mae Ri




                                                                          Comei...


Wah...ni yang buat aku akan selalu tertunggu-tunggu hari Sabtu ni
Nak tengok this cute couple
Aku pown nak gak cam tu...bole???






So...bagi sesaper yang peminat citer Korea yang blom tengok drama ni
Bole ler meluangkan masa anda tercongok depan TV
Tepat pukul 6.30 petang di 8TV setiap hari Sabtu...


EnJoy!!!




p/s : Drama Marry Me Mary dikenali jugak dengan tajuk Mary Stayed Out All Night...

15 Komen Terhebat:

CiK BiBo said...

Dba ni kipas susa mati rupanya..cari kotak chat nk tinggal jejak..tp x dapat..alang2 komen di sini..huhu Tq lawat Bibo ari2

tia fatiha said...

wah, tengok jugak :)
mula2 cerita pown dah tahu jalan cerita dia . huhu :D

Dba Dealova said...

@CikBibo:laa...x jumpa ker my shout box?ada laa...kat bawah2 tuu...hehe n_n.anyway,thankz 4 visiting me

@tia:yup...sronok kan citernyer....x sabor jer nak tngok next episod n_n

Scarlett O'Hara said...

Suka dgn tukang masak yg syok giler kat Oh Ha Ni tu.Tapi sampai abis cerita tak ingat2 nama dia.

Dba Dealova said...

@scarlett:yupp...saya pown suka gak watak tu coz zaman skrang susah nak dapat lelaki yang setia tunggu pompuan yg dia suka wlupun tau pluang untk cinta dibalas adlah tipis...watak tu namanya Bong Joon Gu yng dilakonkan oleh Lee Tae Sung...sekian untk info anda n_n

Liyana Zahim said...

korea?oh tatau pape.. lihat dn snyum shj.. huhuhuhu..

Dba Dealova said...

@liyana:its oke.minat stiap org berbeza...tpi kita tetp kawan...hehe n_n

amnie azmira said...

yess..sangat best cerita ini..thumb up.. ^_^

syamimi said...

heroin cerita ni xcntik.tu yang tngk 1 episod da mcm xbest.huhu

Meck said...

skg cite hot best love. best jugak hehe

Abszeen Picco said...

drama korea yang paling best drama ape?

*visit me back(optional):
http://abszeen.blogspot.com

EiZaRaZiErYa said...

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄
zie layan cite nie dah bpe kali dah~ still best~ eheh..yg penting jang geun suk~ zie punye~ jangan kaco~ ehehe..mo0n geun young~ zie minat dy sangat3~ dari kecik dy berlakon -autum in myheart~dah suke~ eheh.. wink3 >_<

nadya_nadia said...

dh tgk cite nih..sweet sgt

amir aizat said...

tepat 6.30 tgk cinta melody jer, so da hbis.tgk citer ni,haha

Dba Dealova said...

meh la reramai tengok citer nie..hahah (buat hilang tension)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}