Thursday, 25 August 2011

Ost My Girl kepada Malay Version...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Rasanya bagi peminat tegar drama korea
Citer My Girl ni sesuatu yang tak asing lagi...
Drama My Girl ni salah satu my favourite drama jugak
Heronya pun kachak & heroinnye pun cute (>_<)


Jalan cerita pun bole tahan laa
Tak payah laa nak bagitau sinopsis drama ni coz rasanya ramai dah tahu kan
Drama ni pun dah lama ditayangkan kat 8TV suatu ketika dahulu (ayat nak skema jek)

Just nak berkongsi salah satu OST dalam citer My Girl yang ditukar kepada Malay Version
Sebenarnya lagu ni dah lama...
Aku jer yang baru nak tau
Pasal...aku baru dengar...hehehe
Tapi aku tak tahu la sape penyanyi yang Malay Version ni
Lagu yang bertajuk Sang-eo-reul- Sa-rang-han-In-eo dibuat kepada Malay version yang bertajuk Kau Gadisku 



Malay version...just oke laa

Suara penyanyi tu...err...bole laa
Part mula2 still ok...
Tapi sejujurnya masa korus tu...kureng skit
Tapi...kalau suruh aku nyanyi lagi hancuss...hehe (sedar diri pown)



Ni versi korea...original punyer!
                                  
p/s : Bagi aku korean version still the best!...ye laa...the original is always better n_n

14 Komen Terhebat:

Nurul Ezlyne said...

wahh! best nye. haha. suke2

Cik Bell said...

memang suka lagu nie...^_^

Miszyuyu said...

suke sgt2 my girl <3

fiLfiL said...

suke citer mygirl <3
lgu nie kalau dgr.. sdih kot ;(

Dba Dealova said...

lagu ni memng sedih la bgi Dba kalau dngar versi korea...

Si Pujangga said...

cter ni best woo.. haha.. :)

::Mastura Zakaria:: said...

huhu....x thn ooo dengar lagu ni...

still waiting kot-kotla ada lelaki yang nyanyi lagu ni kat saya..haha...

Dhiaqiud said...

malay version..not bad...like :)

Dba Dealova said...

@mastura:relax...insyaAllah ada la tu lelaki yg akan nyanyikan lagu tu untk awak k n_n

Ayied Zudin Hashim said...

ini citer fav sayer..haha..lelaki pun minat korea..meleleh airmate mase tgok citer nie..jiwangkan? haha..

Dba Dealova said...

@ayied:wow...bagi Dba cool sngt lelaki suke tngok citer korea.Alaa...kalau jiwang baru bole tau lelaki tu ada jiwa yg sensitif...so sweet (>_<)

Nafisah Ruslan said...

jarang tengok cerita korea :(
paling latest pun tengok BOF. dah ketinggalan zaman kn?

POSH76 said...

salam aidilfitri

Mish eika :) said...

sedappp :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}