Tuesday, 2 August 2011

Belated Present...

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Today is Tuesday...(hehehe...semua orang tau laa)
Hari ni aku dan geng2 budak Form6 2010 diundang khas (cehh..ayat nak bajet bagouss jerk)
Emmm....bukan semua yang diundang
Cuma mereka2 yang mendapat tempat di universiti jerk yang dipanggil


Untuk apa datang sekolah?
Jeng...Jeng...Jeng...


Untuk sesi BerGAMBAR...
Hek..eleh...ku pikir apa tadi... (>_<)


So...aku ni memng species yang memng tak tau nak menunggang motorsikal
So...my BFF,Qirin & Aini yang datang ambik aku (dyorang memang baikk...)
Dyorang wat surprise lagi kat aku...


Hehehe...
Dyorang bagi...
Belated Present untk aku...


So-so sweet n_n
Susah-susah jerk...
Apa2 pown...thanks a lots
Sayang korang lebihh laa 



Hello Kitty yang kiut-miut tu Aini yang bagi...
Kaktus ajaib tu (hehee..sesuka jer nak ckap ajaib)...Qirin yang bagi


Woaa...suka-suka-suka


p/s : Memang dah berlambak koleksi gift yang dyorang bagi kat aku...semuanya tersimpan rapi oke...

7 Komen Terhebat:

Sarah Naiema said...

sarah pernah ada kaktus yang ada bunga merah tu...comel..^-^

N A T A S Y A ツ said...

wah, syok nye :D

SimplySeoul said...

Uniknya bagi hadiah kaktus.

IFA Athirah said...

rasa macam dah lama pulak tak tanam kaktus http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

asamasin said...

disebabkan terlampau bnyak koleksi kn?ape lg?bg la aku cikit.. :D hahaha

شافروني صفر said...

teringat awal 2000an dulu masa kegilaan menanam bunga kaktus ni ... letak tepi tingkap .. :)

Nur Marha Irdina Bt Salmardi said...

i loves the Hello Kitty!!!
So cute!!! like you!! :)
can i have that please.... :D
LoL I'm just kidding,don't take it so serious okay! cheer up!! love ur blog! so nice... <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}