Sunday, 15 January 2012

@ADPadiputra Follow My Tweet

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Aku ni new beginner lah dalam dunia twitter ni.Iyalah...kengkonon nak jugak up-to-date dengan pelbagai teknologi dunia maya ni.Well...tak salah mencuba sesuatu yang baru untuk menambah ilmu am dalam diri sendiri.Ilmu ni ada di mana-mana dan bukan sekadar belajar secara formal dengan mengadap cikgu dan papan hijau/hitam/putih sambil pegang pen dan buku lepas tu catat nota laju-laju sambil buat muka tension (boringgg kann)


Akaun twitter aku ni biasa-biasa je.Nama pun budak baru nak berjinak-jinak so followers aku memang tak seramai mereka-mereka yang dah ada pengikut tegar sendiri kan.Its okey.Aku tak la nak mengharap orang follow aku sebab aku bukan artiss pun tapi kalau ada yang sudi...THANK YOU (^_^)Boleh menambahkan kenalan seantero dunia.Hehe...


Semalam sesaje aku nak tweet-tweet kan.Aku saje tweet @ADPadipurta ni.Yang tak disangka-sangka @ADPadipurta ni bole follow aku yang masa tu cuma ada 4 followers je.
"Waa...@ADPadiputra follow aku laa"

Memang rasa nak pengsan 5 saat la pasal aku macam tak percaya je aku yang tak de banyak mana follower ni pun dia bole follow.Actually...dia ni bagus pasal dia menghargai peminat dia.

Semalam aku tweet dia dan dia balas tweet aku sebelum jadi followers aku.Sebenarnya aku tak la mengharap dia akan balas.Ye laa...kan berjuta-juta lagi fanss dia yang tweet dia.But memang aku tak sangka dia akan balas tweet aku...Cayalah you @ADPadiputra.
dia jawab cool je...thumbs up!

Ini entri berunsur sedikit 'kejakunan'...faham tak.Tak faham diam-diam sudah.Hehe...sekali sekala terasa sedikit excited okey apa walaupun bukannya ada orang kisah pun.Tapi...saya kisah sebab saya suka.
Opss bukan Adi Putra yang ni...Ini Adi Putra Genius
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hah...ini baru Adi Putra yang aku taipkan tadi.Yaa...pelakon tu

p/s : Teringat pulak citer Tentang Dhia...lagi-lagi episod akhir

17 Komen Terhebat:

Lady Emilya said...

huyoo untunglaa ^^

anamizu kaito said...

owhhhh ADI PUTRA!





luv,
cik ana

PriNcEsS_HaNa said...

seronoknya...jeles31!!!dh la aku minat adi putra tu :-(

beLLa said...

sonok dia ye. try tweets fazura lak. diapon sporting tau :)

azie Cheesy said...

hehe untunglaa..try la tweet abg iqram dinzly, sure dy reply, dy rajin bls tweet peminat.. :)

Dba Dealova said...

@princess_Hana : try le tweet-tweet ngan dia mana tau dia reply hehe...

Niena Sofea said...

niena tag sis kt sni .. =)
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/ga-pertama-sicantik-siezuka.html

ANA D said...

singgah dan follow kamu

nazz said...

wowww...hebat..!! :D

eLLa n aLia said...

kalau ella jadik artis.. ella balas smua tweet pminat ella.. baru banyak pminat.. hua3x.. (jgn layan, perasan sndiri ni..hu2)

shark said...

untung ler dpt Ediputra.
hehe

aleen aiden said...

hee kemaen suka ye adiputra follow twitter dia. :)

Isma Subindin said...

SGT JELES...hik3~~:P

fathiyyahISMAIL said...

wahhhh untunggglaaahh ~ ^^

Dba Dealova said...

hehe...tak sangka pun sebenarnya.life is unpredictable :)

huda jamil said...

wahahaha. untunglah. adi putra bukan calang2.

p/s: nak gune twitter camne? haha. noob sungguh

jahajahatable said...

wahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}