Monday, 7 November 2011

KoreanDrama : My Princess

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang


Nampaknya demam drama korea aku kembali lagi
Drama korea yang baru ditayangkan di 8TV sekarang ni buat aku memang akan terus melekat kat depan tv tuu...
You know...kalau aku layan cerita korea ni...memang payah nak buat kerja lain




"My Princess"
Mula ditayangkan pada 02/11/2011 pukul 8.30pm
So,belum terlambat lagi bagi sesiapa yang baru nak mengikuti cerita ni
Dan...aku rasa ada yang dah tengok pun cerita ni
Well...aku tunggu tayang kat tv je
Nak tengok kat internet...macam tak berapa nak feel pulak (mengada-ngada aku ni)


Inilah pelakon-pelakon dalam drama My Princess


KIM TAE HEE as Lee Seol
21-year-old archeology student.
She was adopted at the age of 5 and has a birth secret
. She’s been through hardship since childhood and works hard to reach university.
                          She falls for her lecturer in college and does everything to get close to him.
                                       One day she woke up and becomes the princess  of Korea.
                     But her sister, Lee Dan gets jealous and works with Oh Yoon Joo to destroy her.


SONG SEUNG HEON as Park Hae Young
The heir of Korea’s largest and most powerful business group. He works as diplomat for foreign royalty.
A perfect man who under some circumstances was forced to teach Lee Seol how to be a proper princess
.

PARK YE JIN as Oh Yoon Joo
A beautiful museum curator, the daughter of a top executive secretary, who strategically loves Park Hae Young for the success of herself and her father.

RYU SOO YOUNG as Nam Jung Woo
A charismatic and handsome professor of  archeology and art history  , a stone geek who had a secret crush to his student



Simple sinopsis cerita ni...(kalau nak detail tanyalah Uncle Google)
An ordinary college student, Lee Seol, finds out she’s a princess. The grandson of Daehan Group, Park Hae Young, is put in charge of educating Lee Seol on proper etiquette.


Lets us 'cuci-cuci mata' (^_^)









Okey...jom kita feeling-feeling layan drama korea ni


p/s : Kalau aku jadi puteri...aku nak tinggal dalam pink castle...

0 Komen Terhebat:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.Header img { margin-$startSide: auto; margin-$endSide: auto;}